Menu

Visszaküldési szabályzat

Visszaküldés

Ha bármilyen okból nem vagy elégedett a megrendeléssel, akkor költségvisszatérítés érdekében visszaküldheted.

A visszaküldést a megrendelés kézhezvételét követő 14 napon belül regisztrálni kell és késdelem nélkül, de legkésőbb a visszaküldés regisztrációját követő 14 napon belül vissza kell küldened a termékeket nekünk.

A visszaküldési folyamat elindításához az alábbiakat kell tenned:

Ugyanazon kivételek alkalmazandók visszaküldés és az elállási jog érvényesítése esetén.  Kérjük, vedd figyelembe, hogy az alábbi termékek nem visszaküldhetőek:

További információk:

Ha a visszaküldött termékek állapota nem megfelelő, akkor a visszaküldés elutasításra kerülhet; ebben az esetben a visszaküldött árukat visszaküldjük neked, vagy egy csökkentett összegű visszatérítésre teszünk ajánlatot.

Sérült vagy hibás termékek

Egy képet vagy egy videót fogunk kérni a sérülésről, hibáról. A sérült vagy hibás termékekkel kapcsolatos problémákra a legjellemzőbb megoldások a következők:

Ha nem tudjuk kicserélni az árut és nem szeretnéd elfogadni a kedvezményt, akkor elállhatsz a megrendeléstől és visszaküldheted az árut a teljes visszatérítés érdekében.

A csomag átvételének elutasítása

Ha elutasítod rendelésed átvételét (abban az esetben, ha a csomagolás nem tűnik hibásnak vagy sérültnek), akkor a felmerülő díjak és költségek levonásra kerülnek az áruvisszatérítés értékéből. Ugyanez történik abban az esetben is, ha a kiszállítás állapota azt jelzi, hogy az árucikk kézbesítésére kísérletet tettek, a postán várta az átvételt majd vissza lett küldve a feladónak, mert senki nem kereste.

Visszatérítés

Csere

Igény esetén van lehetőség kicserélni a termékeket; kérjük, küldd vissza a termékeket a fentebb található információk szerint.